KIADÓ    Egyéb iroda
1037, Bp. Testvérhegy alja Bojtár utca
300 m 2      Ár: 1.200 e Ft/hó      (kereskedelmi)
 
 
Azonosítószám: L/02-13 Méret: 300 m2  
Funkció: Bemutatóterem és iroda  
Építés éve: 1997 Felújítás éve: Nincs adat  

Felújítás jellege: Folyamatos karbantartva

 
Fedetlen parkoló: 30 db  

3. ker.-ben az Autóvároshoz közel, a Bojtár utcában, autó szalonnak kiváló vagy irodának, utcai nagy üvegportállal rendelkező, 300 m2 es egy légterű bemutatóterem/iroda kiadó. Autószalon számára 6 autó részére is van hely. 3x32 Amper rendelkezésre áll így kiépíthető elektromos autó töltő is.
Klímatizált, márványburkolatos padlózattal és padlófűtéssel rendelkezik, a mennyezeten csúsztatható bemutatótermi világítási rendszerrel van felszerelve. Az utcáról automata tolóajtón keresztül is megközelíthető. Önálló konyha blokk és mosdó található. Az épület távfelügyeleti riasztóval és tűzjelzővel, videó kamerás megfigyelő- és kártyás beléptető rendszerrel van felszerelve. A fogyasztások óra szerinti elszámolásokkal történik. Szolár és hőlégszívattyú felszerelése várható. Két ügyfélparkoló és zárt parkolóban 4 autó számára van hely, melyeket a bérleti díj tartalmazza.
Igény esetén bérelhető hozzá, közvetlen kapcsolattal több autó számára zárt parkoló is, 15 EFt/hó/autóbeálló+Áfa bérleti díjért. Igény esetén tárolásra zárt konténer 40.000 Ft/hó/db + ÁFA áron bérelhető és elhelyezhető a parkolóban.
A feltüntetett bérleti díj, NETTÓ összeg! Bérleti díj 10 EUR/m2/hó + ÁFA. A rezsi összege a bérleti díjban nincs benne! Azonnal költözhető!
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-2